Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : [25] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 25
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Вплив механічної дії на фізико-хімічні властивості олеклейстеризованої крохмальної дисперсіїСлободнюк, Р. Є.; Прасол, Д. Ю.
2013Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, вироблено з лущеного зернаВерещанський, О. П.
2013Зберігання комбікормів, що містять суху молочну сироваткуКозюля, І. В.; Янюк, Т. І.; Шаповаленко, О. І.
2013Плющення голозерного вівсаШаповаленко, О. І.; Харченко, Є. І.; Фурманова, Ю. П.; Свиридюк, Н.
2013Визначення механізму забруднення нанофільтраційних мембран при розділенні молочної сироваткиКиричук, І. І.; Мирончук, В. Г.; Змієвський, Ю. Г.
2013Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженоїХацкевич, Ю. М.; Черевичина, Н. І.; Марченко, О. Д.
2013Розробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбузаДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Віннікова, В. О.
2013Локалізація радіонуклідів господарсько-ботанічних сортах редьки, поширених в східній УкраїніДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В.
2013Дослідження реологічних характеристик салепу - загусника плодово-ягідних системМалюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю.
2013Оптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавокОбозна, М. В.; Чаговець, В. В.; Чаговець, Л. О.; Перцевой, Ф. В.
2013Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїнЖукова, Я. Ф.; Перцевий, М. Ф.; Обозна, М. В.; Кузнєцова, Т. О.; Гурський, П. В.
2013До розробки технології приготування трести з її перевертанням у процесі вилежки стеблГридякін, В. О.; Богомолов, О. В.; Гонтар, В. Ю.
2013Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочнихГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2013Зміна кінематичної в'язкості і клейстеризованної борошняної суспензії пшениці під час прогнозування зерна, підданого низькотемпературній обробціФоміна, І. М.; Івахненко, О. О.; Савіна, І. С.
2013Аналіз ІЧ-спектрів та тіста з пшеничного хлібопекарського борошна з використанням білкових добавокЗвєрєва, В. О.; Шаніна, О. М.
2013Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировиниЛобачева, Н. Л.; Шаніна, О. М.
2013Вплив комбінаційних солучень заквашувальної мікрофлори на якість та вихід кожного кисломолочного сируРижкова, Т. М.
2013Розроблення технології морозива з кожного молока функціонального призначенняБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.
2013Проблеми правового забезпечення профілактики правопорушень в галузі охорони праці, як одного з пріоритетних напрямків впливу на стан виробничого травматизму і професійної захворюваностіСемашко, Л. А.
2013До оцінювання точності визначення показників якості зернаШерстюк, В. С.; Рідний, Р. В.; Сіняєва, О. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 25