Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47120
Title: | Розроблення технології морозива з кожного молока функціонального призначення |
Other Titles: | Разработка технологии мороженого из козьего молока функционального назначения Development of technology of ice-cream from goat's milk of functional setting |
Authors: | Бондаренко, Т. А. Рижкова, Т. М. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М. Розроблення технології морозива з кожного молока функціонального призначення. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Abstract: | В статті наведена порівняльна характеристика аміно- та жирно-кислотного складу морозива з козиного та коров'ячого молока. Розглянуте питання по визначенню оптимальної дози вітаміну С при виробництві молочного морозива з козиного молока В статье приведена сравнительная характеристика амино- и жирно-кислотного состава мороженого из козьего и коровьего молока. Рассмотрен вопрос по определению оптимальной дозы витамина С при производстве молочного мороженого из козьего молока. In the article comparative description over is brought amino- and Fat-acid composition of ice-cream from goat's and cow milk. The determination of optimal dose of Vitamin C at milk ice-cream production from goat milk has been studied. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47120 |
Appears in Collections: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_10.pdf | 318.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.