Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47187
Title: Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, вироблено з лущеного зерна
Other Titles: Химический состав и хлебопекарные свойства муки, произведенной из душевного зерна
Chemical composition and baking properties of flour produced from rotary grain
Authors: Верещанський, О. П.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Верещанський О. П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, вироблено з лущеного зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Abstract: Розглянуто питання підвищення ефективності сортових хлібопекарських помолов пшениці з використанням операцій лущення зерна на стадії підготовки до помелу.
Рассмотрены вопроси повышения эффективности сортовых хлебопекарских помолов пшеницы с использованием операций лущения зерна на стадии подготовки к помолу.
Addressed the issue of increasing the efficiency of grinding wheat varietal bakery operations with grain stubble in preparation for milling.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47187
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_26.pdf261.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.