Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47183
Title: | Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої |
Other Titles: | Исследование жирокислотного состава семги охлажденой Study of fatty acid composition of the chilled salmon |
Authors: | Хацкевич, Ю. М. Черевичина, Н. І. Марченко, О. Д. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Хацкевич Ю. М., Черевичина Н. І., Марченко О. Д. Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Abstract: | Досліджено жирно кислотний склад сьомги охолодженої, що вирощується промислово в Норвегії. Исследован жирно кислотный состав семги охлажденной, выращеной промышленным способом в Норвегии. Studied the fatty acid composition of chilled salmon, grown industrially in Norway. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47183 |
Appears in Collections: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_22.pdf | 249.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.