Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47156
Title: Зміна кінематичної в'язкості і клейстеризованної борошняної суспензії пшениці під час прогнозування зерна, підданого низькотемпературній обробці
Other Titles: Изменение кинематической вязкости клейстеризованной мучной суспензии пшеницы при проращивании зерна, подвергнутого низкотемпературной обработке
Change kinematic viscosity of galvanized flour suspension wheat germination, subjected to low-temperature treatment
Authors: Фоміна, І. М.
Івахненко, О. О.
Савіна, І. С.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Фоміна І. М., Івахненко О. О., Савіна І. С. Зміна кінематичної в'язкості і клейстеризованної борошняної суспензії пшениці під час прогнозування зерна, підданого низькотемпературній обробці. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Abstract: Проведено дослідження впливу короткочасної низькотемпературної обробки зерна пшениці на глибину гідролітичних процесів крохмальних полісахаридів за зміною в'язкості клейстерізованної борошняної суспензії на капілярному віскозиметрі.
Проведено исследование влияния кратковременной низкотемпературной обработки зерна пшеницы на глубину гидролитических процессов крахмальных полисахаридов no изменению вязкости клейстеризованной мучной суспензии на капилярном вискозиметре.
A study of the influence of short-term low-temperature processing of wheat grain at a depth of hydrolytic processes starch polysaccharides to change the viscosity of gelatinised flour suspension by capillary viscometer.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47156
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_14.pdf307.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.