Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47188
Title: Вплив механічної дії на фізико-хімічні властивості олеклейстеризованої крохмальної дисперсії
Other Titles: Влияние механического воздействия на физико-химические свойства олеклейстеризованной крахмальной дисперсии
Influence mechanical affecting physical and chemical properties of the starched paste
Authors: Слободнюк, Р. Є.
Прасол, Д. Ю.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Слободнюк Р. Є., Прасол Д. Ю. Вплив механічної дії на фізико-хімічні властивості олеклейстеризованої крохмальної дисперсії. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Abstract: У статті розглянуті питання зміни фізико-хімічних властивостей оклейстеризованої крохмальної дисперсії, гідроакустично обробленої в роторно-імпульсному апараті, з метою подальшого й використання, як стабілізатора структури, в технології десертної кулінарної продукції.
В статье рассмотрены вопросы влияния механического воздействия методом гидроакустической обработки в роторно- импульсном annapame на физико-химические свойства оклейстеризованной крахмальной дисперсии с целью дальнейшего её использования, как стабилизатора структуры, в технологии десертной кулинарной продукции.
In the article the questions influence mechanical influence the method of hydroacoustic treatment are considered in a rotor-impulsive vehicle on physical and chemical properties starched paste of the starched dispersion with the purpose her further use, as structure stabilization, in technology dessert culinary products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47188
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_27.pdf472.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.