Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 25
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Вплив механічної дії на фізико-хімічні властивості олеклейстеризованої крохмальної дисперсії | Слободнюк, Р. Є.; Прасол, Д. Ю. |
2013 | Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, вироблено з лущеного зерна | Верещанський, О. П. |
2013 | Зберігання комбікормів, що містять суху молочну сироватку | Козюля, І. В.; Янюк, Т. І.; Шаповаленко, О. І. |
2013 | Плющення голозерного вівса | Шаповаленко, О. І.; Харченко, Є. І.; Фурманова, Ю. П.; Свиридюк, Н. |
2013 | Визначення механізму забруднення нанофільтраційних мембран при розділенні молочної сироватки | Киричук, І. І.; Мирончук, В. Г.; Змієвський, Ю. Г. |
2013 | Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої | Хацкевич, Ю. М.; Черевичина, Н. І.; Марченко, О. Д. |
2013 | Розробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбуза | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Віннікова, В. О. |
2013 | Локалізація радіонуклідів господарсько-ботанічних сортах редьки, поширених в східній Україні | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В. |
2013 | Дослідження реологічних характеристик салепу - загусника плодово-ягідних систем | Малюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю. |
2013 | Оптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок | Обозна, М. В.; Чаговець, В. В.; Чаговець, Л. О.; Перцевой, Ф. В. |
2013 | Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїн | Жукова, Я. Ф.; Перцевий, М. Ф.; Обозна, М. В.; Кузнєцова, Т. О.; Гурський, П. В. |
2013 | До розробки технології приготування трести з її перевертанням у процесі вилежки стебл | Гридякін, В. О.; Богомолов, О. В.; Гонтар, В. Ю. |
2013 | Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочних | Гурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В. |
2013 | Зміна кінематичної в'язкості і клейстеризованної борошняної суспензії пшениці під час прогнозування зерна, підданого низькотемпературній обробці | Фоміна, І. М.; Івахненко, О. О.; Савіна, І. С. |
2013 | Аналіз ІЧ-спектрів та тіста з пшеничного хлібопекарського борошна з використанням білкових добавок | Звєрєва, В. О.; Шаніна, О. М. |
2013 | Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировини | Лобачева, Н. Л.; Шаніна, О. М. |
2013 | Вплив комбінаційних солучень заквашувальної мікрофлори на якість та вихід кожного кисломолочного сиру | Рижкова, Т. М. |
2013 | Розроблення технології морозива з кожного молока функціонального призначення | Бондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М. |
2013 | Проблеми правового забезпечення профілактики правопорушень в галузі охорони праці, як одного з пріоритетних напрямків впливу на стан виробничого травматизму і професійної захворюваності | Семашко, Л. А. |
2013 | До оцінювання точності визначення показників якості зерна | Шерстюк, В. С.; Рідний, Р. В.; Сіняєва, О. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 25