Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : [25] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 25
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вплив механічної дії на фізико-хімічні властивості олеклейстеризованої крохмальної дисперсіїСлободнюк, Р. Є.; Прасол, Д. Ю.
2013Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, вироблено з лущеного зернаВерещанський, О. П.
2013Зберігання комбікормів, що містять суху молочну сироваткуКозюля, І. В.; Янюк, Т. І.; Шаповаленко, О. І.
2013Плющення голозерного вівсаШаповаленко, О. І.; Харченко, Є. І.; Фурманова, Ю. П.; Свиридюк, Н.
2013Визначення механізму забруднення нанофільтраційних мембран при розділенні молочної сироваткиКиричук, І. І.; Мирончук, В. Г.; Змієвський, Ю. Г.
2013Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженоїХацкевич, Ю. М.; Черевичина, Н. І.; Марченко, О. Д.
2013Розробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбузаДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Віннікова, В. О.
2013Локалізація радіонуклідів господарсько-ботанічних сортах редьки, поширених в східній УкраїніДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В.
2013Дослідження реологічних характеристик салепу - загусника плодово-ягідних системМалюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю.
2013Оптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавокОбозна, М. В.; Чаговець, В. В.; Чаговець, Л. О.; Перцевой, Ф. В.
2013Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїнЖукова, Я. Ф.; Перцевий, М. Ф.; Обозна, М. В.; Кузнєцова, Т. О.; Гурський, П. В.
2013До розробки технології приготування трести з її перевертанням у процесі вилежки стеблГридякін, В. О.; Богомолов, О. В.; Гонтар, В. Ю.
2013Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочнихГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2013Зміна кінематичної в'язкості і клейстеризованної борошняної суспензії пшениці під час прогнозування зерна, підданого низькотемпературній обробціФоміна, І. М.; Івахненко, О. О.; Савіна, І. С.
2013Аналіз ІЧ-спектрів та тіста з пшеничного хлібопекарського борошна з використанням білкових добавокЗвєрєва, В. О.; Шаніна, О. М.
2013Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировиниЛобачева, Н. Л.; Шаніна, О. М.
2013Вплив комбінаційних солучень заквашувальної мікрофлори на якість та вихід кожного кисломолочного сируРижкова, Т. М.
2013Розроблення технології морозива з кожного молока функціонального призначенняБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.
2013Проблеми правового забезпечення профілактики правопорушень в галузі охорони праці, як одного з пріоритетних напрямків впливу на стан виробничого травматизму і професійної захворюваностіСемашко, Л. А.
2013До оцінювання точності визначення показників якості зернаШерстюк, В. С.; Рідний, Р. В.; Сіняєва, О. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 25