Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 87 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варенняСесь, А. М.; Піддубний, В. В.; Даниленко, Л. В.
2010Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочівГоловко, М. П.; Захаренко, В. О.; Чуйко, Л. О.
2010Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктівЧагаровський, О. П.; Рибачук, О. І.
2010Дослідження гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок для визначення умов їх зберіганняЄвлаш, В. В.; Акмен, В. О.; Дьяков, О. Г.
2010Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсувуЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Смілик, М. М.; Постольнік, Д. В.; Сардоров, А. М.
2010Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печиваМихайлик, В. М.; Сесь, А. М.; Даниленко, Л. В.
2010Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системиПогожих, М. І.; Цуркан, М. М.
2010Адгезійні властивості сухих конфітюрівЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Смілик, М. М.; Постольнік, Д. В.; Сардоров, А. М.
2010Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізуДюкарева, Г. І.; Тихенко, О. Ю.; Білецька, Я. О.
2010Пошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоївТюрікова, І. С.