Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 2 (12)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 87.
назад
1
2
3
4
...
9
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2010
Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів
Пивоваров, П. П.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Ключко, В. О.
2010
Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типу
Гринченко, О. О.
;
Гурікова, І. М.
;
Зубченко, К. В.
;
Клапцов, Є. О.
2010
Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу
Мостова, Л. М.
;
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, П. П.
;
Михайлов, В. М.
;
Зайцев, А. В.
2010
Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насіння
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
2010
Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики
Перцевой, Ф. В.
;
Обозна, М. В.
;
Журавльов, С. В.
2010
Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатів
Янчева, М. О.
;
Яковлева, Ю. В.
2010
Технологія приготування напівфабрикату оздоровчого призначення з культивованих грибів
Крайнюк, Л. М.
;
Пасічник, К. О.
2010
Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого
Колеснікова, М. Б.
;
Перцевий, М. Ф.
;
Гурський, П. В.
2010
Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини
Пестіна, Г. О.
2010
Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної дії
Слободнюк, Р. Є.
;
Прасол, Д. Ю.
Просмотр
Автор
5
Михайлов, В. М.
5
Пивоваров, П. П.
5
Потапов, В. О.
5
Черевко, О. І.
4
Головко, М. П.
4
Гринченко, О. О.
4
Погожих, М. І.
3
Колесник, Т. Л.
3
Маяк, В. І.
3
Постольнік, Д. В.
.
дальше >
Тема
4
заморожування
3
analysis
3
анализ
3
аналіз
3
рослинна сировина
3
якість
2
enterprise
2
rating
2
альгінат натрію
2
екстрагування
.
дальше >
по дате выпуска
87
2010
Has File(s)
87
true