Товарознавча наука–традиції та сучасність : [136] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 136
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Вплив внутрішніх чинників на параметри процесу індукованого тепломасообмінуЧеканов, М. А.; Степанов, О. С.
2019Реологічні властивості майонезного соусу з пектиномМалафаєв, М. Т.; Упатова, О. І.; Рибалка, С. О.
2019Дослідження вмісту води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методомПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Нечай, Є. С.; Пак, А. В.
2019Вплив ступеня подрібнення овочевих коренеплодів на органолептичні характеристики збагачених кисломолочних напоївСорокіна, С. В.; Коваленко, Т. В.
2019Особливості дослідження харчових продуктів методом ЯМРТоряник, Д. О.; Дьяков, О. Г.; Баган, Д. О.; Хлопова, А. С.
2019Пакування товарів у контейнерСофронова, М. С.; Акулов, Д. А.
2019Вплив коксохімічного виробництва на довкілляСереденко, В. В.; Тернавська, С. А.
2019Дослідження ефективності препарату «Байкал ЕМ» в процесі компостуванняКрусір, Г. В.; Соколова, В. І.
2019Дослідження стабільності іммобілізованої ліпази для гідролізу жирової фракції відходівКрусір, Г. В.; Лобоцька, Л. Л.; Скляр, В. Ю.
2019Аналіз питної води ХарковаСереденко, В. В.
2019Логістичні заходи щодо управління якістю томатопродуктів за матеріалами ТОВ «Фора»Сподар, К. В.; Салащенко, З. А.
2019Профільна оцінка показників якості здобного печива з їстівним покриттямЧорна, А. І.; Роботько, А. Ю.
2019Екологічні стратегії по проблемах виживання людстваКузнецова, Н. В.; Прудко, К. В.
2019Шляхи удосконалення очищення стічних вод сучасного гальванічного виробництваКузнецова, Н. В.; Прудко, К. В.
2019Конкурентно-інтеграційний бенчмаркінг як інструмент підвищення якості готельних послугНестеренко, І. В.; Прокопенко, С. Г.
2019Дослідження вмісту вітаміну С у харчових продуктахСподар, К. В.; Позднякова, Л. О.
2019Тенденції удосконалення якості молочних вершківКарпенко, З. П.; Піхурович, А. В.
2019Товарознавча оцінка якості крабових паличокКарбівнича, Т. В.; Передерій, Н. М.
2019Про роль кадрів в забезпеченні якості обслуговуванняПавлова, В. А.; Нешта, О. І.
2019Аналіз існуючих методів покращення споживних властивостей пряниківСоколова, Є. Б.; Матко, Б. С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 136