Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52548
Title: Профільна оцінка показників якості здобного печива з їстівним покриттям
Authors: Роботько, А. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Чорна, А. І.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Роботько А. Ю. Профільна оцінка показників якості здобного печива з їстівним покриттям. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Чорна А. І. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 130.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52548
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_130.pdf106.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.