Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52556
Title: | Вплив ступеня подрібнення овочевих коренеплодів на органолептичні характеристики збагачених кисломолочних напоїв |
Authors: | Коваленко, Т. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Сорокіна, С. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Коваленко Т. В. Вплив ступеня подрібнення овочевих коренеплодів на органолептичні характеристики збагачених кисломолочних напоїв. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Сорокіна С. В. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 139. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52556 |
Appears in Collections: | Товарознавча наука–традиції та сучасність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_139.pdf | 82.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.