Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52556
Title: Вплив ступеня подрібнення овочевих коренеплодів на органолептичні характеристики збагачених кисломолочних напоїв
Authors: Коваленко, Т. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Сорокіна, С. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коваленко Т. В. Вплив ступеня подрібнення овочевих коренеплодів на органолептичні характеристики збагачених кисломолочних напоїв. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Сорокіна С. В. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 139.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52556
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_139.pdf82.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.