Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 136
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019 | Вплив внутрішніх чинників на параметри процесу індукованого тепломасообміну | Чеканов, М. А.; Степанов, О. С. |
2019 | Реологічні властивості майонезного соусу з пектином | Малафаєв, М. Т.; Упатова, О. І.; Рибалка, С. О. |
2019 | Дослідження вмісту води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Нечай, Є. С.; Пак, А. В. |
2019 | Вплив ступеня подрібнення овочевих коренеплодів на органолептичні характеристики збагачених кисломолочних напоїв | Сорокіна, С. В.; Коваленко, Т. В. |
2019 | Особливості дослідження харчових продуктів методом ЯМР | Торяник, Д. О.; Дьяков, О. Г.; Баган, Д. О.; Хлопова, А. С. |
2019 | Пакування товарів у контейнер | Софронова, М. С.; Акулов, Д. А. |
2019 | Вплив коксохімічного виробництва на довкілля | Середенко, В. В.; Тернавська, С. А. |
2019 | Дослідження ефективності препарату «Байкал ЕМ» в процесі компостування | Крусір, Г. В.; Соколова, В. І. |
2019 | Дослідження стабільності іммобілізованої ліпази для гідролізу жирової фракції відходів | Крусір, Г. В.; Лобоцька, Л. Л.; Скляр, В. Ю. |
2019 | Аналіз питної води Харкова | Середенко, В. В. |
2019 | Логістичні заходи щодо управління якістю томатопродуктів за матеріалами ТОВ «Фора» | Сподар, К. В.; Салащенко, З. А. |
2019 | Профільна оцінка показників якості здобного печива з їстівним покриттям | Чорна, А. І.; Роботько, А. Ю. |
2019 | Екологічні стратегії по проблемах виживання людства | Кузнецова, Н. В.; Прудко, К. В. |
2019 | Шляхи удосконалення очищення стічних вод сучасного гальванічного виробництва | Кузнецова, Н. В.; Прудко, К. В. |
2019 | Конкурентно-інтеграційний бенчмаркінг як інструмент підвищення якості готельних послуг | Нестеренко, І. В.; Прокопенко, С. Г. |
2019 | Дослідження вмісту вітаміну С у харчових продуктах | Сподар, К. В.; Позднякова, Л. О. |
2019 | Тенденції удосконалення якості молочних вершків | Карпенко, З. П.; Піхурович, А. В. |
2019 | Товарознавча оцінка якості крабових паличок | Карбівнича, Т. В.; Передерій, Н. М. |
2019 | Про роль кадрів в забезпеченні якості обслуговування | Павлова, В. А.; Нешта, О. І. |
2019 | Аналіз існуючих методів покращення споживних властивостей пряників | Соколова, Є. Б.; Матко, Б. С. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 136