Товарознавча наука–традиції та сучасність : [136] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 136
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019Вплив внутрішніх чинників на параметри процесу індукованого тепломасообмінуЧеканов, М. А.; Степанов, О. С.
2019Реологічні властивості майонезного соусу з пектиномМалафаєв, М. Т.; Упатова, О. І.; Рибалка, С. О.
2019Дослідження вмісту води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методомПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Нечай, Є. С.; Пак, А. В.
2019Вплив ступеня подрібнення овочевих коренеплодів на органолептичні характеристики збагачених кисломолочних напоївСорокіна, С. В.; Коваленко, Т. В.
2019Особливості дослідження харчових продуктів методом ЯМРТоряник, Д. О.; Дьяков, О. Г.; Баган, Д. О.; Хлопова, А. С.
2019Пакування товарів у контейнерСофронова, М. С.; Акулов, Д. А.
2019Вплив коксохімічного виробництва на довкілляСереденко, В. В.; Тернавська, С. А.
2019Дослідження ефективності препарату «Байкал ЕМ» в процесі компостуванняКрусір, Г. В.; Соколова, В. І.
2019Дослідження стабільності іммобілізованої ліпази для гідролізу жирової фракції відходівКрусір, Г. В.; Лобоцька, Л. Л.; Скляр, В. Ю.
2019Аналіз питної води ХарковаСереденко, В. В.
2019Логістичні заходи щодо управління якістю томатопродуктів за матеріалами ТОВ «Фора»Сподар, К. В.; Салащенко, З. А.
2019Профільна оцінка показників якості здобного печива з їстівним покриттямЧорна, А. І.; Роботько, А. Ю.
2019Екологічні стратегії по проблемах виживання людстваКузнецова, Н. В.; Прудко, К. В.
2019Шляхи удосконалення очищення стічних вод сучасного гальванічного виробництваКузнецова, Н. В.; Прудко, К. В.
2019Конкурентно-інтеграційний бенчмаркінг як інструмент підвищення якості готельних послугНестеренко, І. В.; Прокопенко, С. Г.
2019Дослідження вмісту вітаміну С у харчових продуктахСподар, К. В.; Позднякова, Л. О.
2019Тенденції удосконалення якості молочних вершківКарпенко, З. П.; Піхурович, А. В.
2019Товарознавча оцінка якості крабових паличокКарбівнича, Т. В.; Передерій, Н. М.
2019Про роль кадрів в забезпеченні якості обслуговуванняПавлова, В. А.; Нешта, О. І.
2019Аналіз існуючих методів покращення споживних властивостей пряниківСоколова, Є. Б.; Матко, Б. С.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 136