Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52544
Title: Конкурентно-інтеграційний бенчмаркінг як інструмент підвищення якості готельних послуг
Authors: Прокопенко, С. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Нестеренко, І. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Прокопенко С. Г. Конкурентно-інтеграційний бенчмаркінг як інструмент підвищення якості готельних послуг. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Нестеренко І. В. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 127.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52544
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_127.pdf81.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.