Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52557
Title: | Дослідження вмісту води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом |
Authors: | Нечай, Є. С. Пак, А. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Погожих, М. І. Пак, А. О. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Нечай Є. С., Пак А. В. Дослідження вмісту води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер.: Погожих М. І., Пак А. О. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 140. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52557 |
Appears in Collections: | Товарознавча наука–традиції та сучасність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_140.pdf | 81.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.