Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52557
Title: Дослідження вмісту води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом
Authors: Нечай, Є. С.
Пак, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Погожих, М. І.
Пак, А. О.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нечай Є. С., Пак А. В. Дослідження вмісту води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер.: Погожих М. І., Пак А. О. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 140.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52557
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_140.pdf81.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.