Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52555
Title: | Особливості дослідження харчових продуктів методом ЯМР |
Authors: | Баган, Д. О. Хлопова, А. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Торяник, Д. О. Дьяков, О. Г. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Баган Д. О., Хлопова А. С. Особливості дослідження харчових продуктів методом ЯМР. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер.: Торяник Д. О., Дьяков О. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 138. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52555 |
Appears in Collections: | Товарознавча наука–традиції та сучасність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_138.pdf | 115.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.