Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52555
Title: Особливості дослідження харчових продуктів методом ЯМР
Authors: Баган, Д. О.
Хлопова, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Торяник, Д. О.
Дьяков, О. Г.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Баган Д. О., Хлопова А. С. Особливості дослідження харчових продуктів методом ЯМР. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер.: Торяник Д. О., Дьяков О. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 138.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52555
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_138.pdf115.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.