Товарознавча наука–традиції та сучасність : [136] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 136
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Екологічний моніторинг та раціональне використання природних ресурсівКостенко, О. Г.; Сорокіна, В. П.; Чорна, В. В.
2019Розвиток системи методів управління якістю готельно-ресторанного обслуговуванняКовалевська, Н. С.; Коржавих, Д. К.
2019Перелік небезпечних харчових добавок при виробництві згущених молочних консервівОдарченко, Д. М.; Коломоєць, А. А.
2019Вміст консервантів в червоній ікріКарбівнича, Т. В.; Коломоєць, А. А.
2019Способи фальсифікації соусівВасилець, К. К.; Коломоєць, А. А.
2019Товарознавча оцінка твердих сирів, що реалізуються в «МЕТРО Кеш енд кері Україна»Одарченко, М. С.; Ковальов, О. В.
2019Розробка житньо-пшеничного хліба функціонального призначенняСоколова, Є. Б.; Картавий, Д. В.
2019Основні види фальсифікації морозиваЛісніченко, О. О.; Збавитель, К. А.
2019Безпечність та якість чайної продукціїТатар, Л. В.; Збавитель, К. А.
2019Утилізація відходів сільського господарстваКирієнко, П. Г.; Дурневич, Г. М.
2019Товарознавча оцінка якості сирокопчених ковбас, що виготовляються ПП «НМК» та іншими вітчизняними виробникамиТренбач, Л. І.; Дроздов, О. А.
2019Дослідження показників якості варених ковбас та визначення їх конкурентних перевагОдарченко, Д. М.; Дроздов, А. О.
2019Аналіз сучасних методів покращення якості готових напівфабрикатів біфштексуСоколова, Є. Б.; Денисенко, А. І.
2019Дослідження впливу пастеризації на мікробіологічні показники молокаАндріюк, Е. І.; Дармосюк, С. В.
2019Дослідження якості молока збагаченого β-каротиномСоколова, Є. Б.; Губська, М. О.
2019Дослідження якості замороженого овочевого перцю різних товаровиробниківКарбівнича, Т. В.; Балабай, А. Б.
2019Товарознавча оцінка якості безлактозних йогуртівСподар, К. В.; Багінська, А. О.
2019Товарознавча оцінка якості кефірівОдарченко, Д. М.; Карпенко, З. П.; Багінська, А. О.
2019Підвищення біологічної цінності молочно-білкових продуктівЛісніченко, О. О.; Багінська, А. О.
2019Сучасні напрями формування якості молочних продуктівКарпенко, З. П.; Багінська, А. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 136