Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 136
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Екологічний моніторинг та раціональне використання природних ресурсів | Костенко, О. Г.; Сорокіна, В. П.; Чорна, В. В. |
2019 | Розвиток системи методів управління якістю готельно-ресторанного обслуговування | Ковалевська, Н. С.; Коржавих, Д. К. |
2019 | Перелік небезпечних харчових добавок при виробництві згущених молочних консервів | Одарченко, Д. М.; Коломоєць, А. А. |
2019 | Вміст консервантів в червоній ікрі | Карбівнича, Т. В.; Коломоєць, А. А. |
2019 | Способи фальсифікації соусів | Василець, К. К.; Коломоєць, А. А. |
2019 | Товарознавча оцінка твердих сирів, що реалізуються в «МЕТРО Кеш енд кері Україна» | Одарченко, М. С.; Ковальов, О. В. |
2019 | Розробка житньо-пшеничного хліба функціонального призначення | Соколова, Є. Б.; Картавий, Д. В. |
2019 | Основні види фальсифікації морозива | Лісніченко, О. О.; Збавитель, К. А. |
2019 | Безпечність та якість чайної продукції | Татар, Л. В.; Збавитель, К. А. |
2019 | Утилізація відходів сільського господарства | Кирієнко, П. Г.; Дурневич, Г. М. |
2019 | Товарознавча оцінка якості сирокопчених ковбас, що виготовляються ПП «НМК» та іншими вітчизняними виробниками | Тренбач, Л. І.; Дроздов, О. А. |
2019 | Дослідження показників якості варених ковбас та визначення їх конкурентних переваг | Одарченко, Д. М.; Дроздов, А. О. |
2019 | Аналіз сучасних методів покращення якості готових напівфабрикатів біфштексу | Соколова, Є. Б.; Денисенко, А. І. |
2019 | Дослідження впливу пастеризації на мікробіологічні показники молока | Андріюк, Е. І.; Дармосюк, С. В. |
2019 | Дослідження якості молока збагаченого β-каротином | Соколова, Є. Б.; Губська, М. О. |
2019 | Дослідження якості замороженого овочевого перцю різних товаровиробників | Карбівнича, Т. В.; Балабай, А. Б. |
2019 | Товарознавча оцінка якості безлактозних йогуртів | Сподар, К. В.; Багінська, А. О. |
2019 | Товарознавча оцінка якості кефірів | Одарченко, Д. М.; Карпенко, З. П.; Багінська, А. О. |
2019 | Підвищення біологічної цінності молочно-білкових продуктів | Лісніченко, О. О.; Багінська, А. О. |
2019 | Сучасні напрями формування якості молочних продуктів | Карпенко, З. П.; Багінська, А. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 136