Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52558
Title: Реологічні властивості майонезного соусу з пектином
Authors: Рибалка, С. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Малафаєв, М. Т.
Упатова, О. І.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рибалка С. О. Реологічні властивості майонезного соусу з пектином. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер.: Малафаєв М. Т., Упатова О. І. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 141.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52558
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_141.pdf81.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.