Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [204] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 204
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Стан і перспективи інноваційних підходів до організації післязбиральної обробки зерна кукурудзиЧерних, С. А.; Остренко, М. В.
2016Інноваційні підходи до зерна тритикалеЧерних, С. А.; Обух, Д. Г.
2016Інноваційні підходи до організації зберігання зерна горохуЧерних, С. А.; Марченко, С. О.
2016НВЧ-нагрівання в умовах вакуумування під час виробництва пряно-овочевої продукціїЧеревко, О. І.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.
2016Моделювання теплових процесів у апаратах харчової промисловостіТормосов, Ю. М.; Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М.
2016Властивості кривих другого порядку як відбивачів променів теплаТормосов, Ю. М.; Саєнко, С. Ю.
2016Розробка обладнання для реалізації комбінованого способу очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2016Определение теплофизических характеристик мясных продуктовСмагин, Д. А.; Кирьянов, К. О.; Смагина, М. Н.
2016Модернізований апарат для приготування м’якого морозива, збагаченого молочним білкомСеменюк, Д. П.; Семенюк, С. П.
2016Огляд застосування в холодильній техніці матеріалів, що змінюють агрегатний станСеменюк, Д. П.
2016Застосування вторинних продуктів виноробства в харчовій промисловостіПотапов, В. О.; Якушенко, Є. М.
2016Моделювання інфрачервоного жарення в апараті АРЖМ-0.07-1Потапов, В. О.; Костенко, С. М.; Педорич, І. П.
2016Регенеративний теплообмінник для підвищення ефективності холодильної установки під час обробки продуктів харчуванняПотапов, В. О.; Качалов, В. В.; Мольський, С. М.
2016Механізм високочастотного електромагнітного впливу на структуру вологи в дисперсних матеріалахПотапов, В. О.; Качалов, В. В.
2016Визначення комплексного показника якості риби океанічного промислу за умови соління з використанням ультразвукуПостнов, Г. М.; Яковлєв, О. В.
2016Перспективи застосування ультразвуку в м’ясопереробній промисловостіПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Коренець, Ю. М.
2016Теоретичне обґрунтування розрахунку сили зв’язку луска–шкіра для тушок ставкової рибиПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2016Процесс обжарки карамельного солодаПоздняков, В. М.; Ермаков, А. И.
2016Енергоефективні рішення безмашинних холодильних системПетренко, О. В.
2016Дослідження параметрів повітряного прошарку під час формування борошняних виробівМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Яцук, А. Л.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 204