Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 204
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Стан і перспективи інноваційних підходів до організації післязбиральної обробки зерна кукурудзи | Черних, С. А.; Остренко, М. В. |
2016 | Інноваційні підходи до зерна тритикале | Черних, С. А.; Обух, Д. Г. |
2016 | Інноваційні підходи до організації зберігання зерна гороху | Черних, С. А.; Марченко, С. О. |
2016 | НВЧ-нагрівання в умовах вакуумування під час виробництва пряно-овочевої продукції | Черевко, О. І.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В. |
2016 | Моделювання теплових процесів у апаратах харчової промисловості | Тормосов, Ю. М.; Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М. |
2016 | Властивості кривих другого порядку як відбивачів променів тепла | Тормосов, Ю. М.; Саєнко, С. Ю. |
2016 | Розробка обладнання для реалізації комбінованого способу очищення цибулі ріпчастої | Терешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В. |
2016 | Определение теплофизических характеристик мясных продуктов | Смагин, Д. А.; Кирьянов, К. О.; Смагина, М. Н. |
2016 | Модернізований апарат для приготування м’якого морозива, збагаченого молочним білком | Семенюк, Д. П.; Семенюк, С. П. |
2016 | Огляд застосування в холодильній техніці матеріалів, що змінюють агрегатний стан | Семенюк, Д. П. |
2016 | Застосування вторинних продуктів виноробства в харчовій промисловості | Потапов, В. О.; Якушенко, Є. М. |
2016 | Моделювання інфрачервоного жарення в апараті АРЖМ-0.07-1 | Потапов, В. О.; Костенко, С. М.; Педорич, І. П. |
2016 | Регенеративний теплообмінник для підвищення ефективності холодильної установки під час обробки продуктів харчування | Потапов, В. О.; Качалов, В. В.; Мольський, С. М. |
2016 | Механізм високочастотного електромагнітного впливу на структуру вологи в дисперсних матеріалах | Потапов, В. О.; Качалов, В. В. |
2016 | Визначення комплексного показника якості риби океанічного промислу за умови соління з використанням ультразвуку | Постнов, Г. М.; Яковлєв, О. В. |
2016 | Перспективи застосування ультразвуку в м’ясопереробній промисловості | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Коренець, Ю. М. |
2016 | Теоретичне обґрунтування розрахунку сили зв’язку луска–шкіра для тушок ставкової риби | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М. |
2016 | Процесс обжарки карамельного солода | Поздняков, В. М.; Ермаков, А. И. |
2016 | Енергоефективні рішення безмашинних холодильних систем | Петренко, О. В. |
2016 | Дослідження параметрів повітряного прошарку під час формування борошняних виробів | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Яцук, А. Л. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 204