Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37128
Title: Моделювання інфрачервоного жарення в апараті АРЖМ-0.07-1
Authors: Потапов, В. О.
Костенко, С. М.
Педорич, І. П.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Потапов В. О., Костенко С. М., Педорич І. П. Моделювання інфрачервоного жарення в апараті АРЖМ-0.07-1. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 316-317.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37128
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_316-317.pdf154.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.