Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37060
Title: Дослідження параметрів повітряного прошарку під час формування борошняних виробів
Authors: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Яцук, А. Л.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Яцук А. Л. Дослідження параметрів повітряного прошарку під час формування борошняних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 301-302.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37060
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_301-302.pdf115.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.