Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [204] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 204
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Особливості функціонування комплексу технологічного обладнання для випікання пиріжківМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.
2016Вплив плазмохімічно активованої води на придатність зерна до виробництва продуктів оздоровчої діїМиколенко, С. Ю.; Соколов, В. Ю.; Пенькова, В. В.
2016Зміна хлібопекарських властивостей борошна під час дозрівання за умови додаткової підготовки сировини інноваційними методамиМиколенко, С. Ю.; Гезь, Я. В.
2016Особливості конструкції перемішуючого пристрою для інтенсифікації теплообміну у в’язких середовищахМаяк, О. А.; Сардаров, А. М.
2016Моделювання напруженого й деформованого станів однорідних пластинЛебединець, І. В.; Куценко, В. А.; Педорич, І. П.
2016Побудова методики розв’язання рівнянь теорії пружності для неоднорідних пластинКуценко, В. А.; Лебединець, І. В.; Педорич, І. П.
2016Удосконалення процесів ІЧ-сушіння плодоягідної сировини та їх енергоефективне апаратурне устаткуванняКіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2016Технології напоїв на основі УФ-концентрату сироваткиЗолотухіна, І. В.; Солончук, Л. М.; Скрипка, К. А.
2016Удосконалення способу виробництва конфітюруЗагорулько, О. Є.; Ляшенко, Б. В.
2016Применение аддитивных технологий в кондитерском производствеЕрмаков, А. И.; Маркин, К. В.
2016Реологічні моделі харчових суспензійДоломакін, Ю. Ю.; Бабанов, І. Г.; Житнецький, І. В.
2016Визначення оптимальної відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача безалкогольних напоївДейниченко, Г. В.; Самойчук, К. О.; Полудненко, О. В.
2016Струминні гомогенізатори молокаДейниченко, Г. В.; Самойчук, К. О.; Ковальов, О. О.
2016Резание пищевых продуктов гидроабразивной и водополимерной струейДейниченко, Г. В.; Погребняк, А. В.
2016Сучасні методи підвищення продуктивності напівпроникних мембранДейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В.
2016Дослідження ефективності застосування антимікробного засобу «Каморан» у бурякоцукровому виробництвіГусятинська, Н. А.; Тетеріна, С. М.; Нечипор, Т. М.
2016Новый режущий механизм эмульситатораГруданов, В. Я.; Бренч, А. А.; Ткачева, Л. Т.
2016Перспективні напрями розробки апаратурного оформлення процесів переробки субпродуктів іі категоріїГорєлко, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Дуб, В. В.
2016Експериментальний стенд вимірювання реологічних характеристик неньютонівських рідинБілецький, Е. В.; Петренко, О. В.
2016Технічне оснащення виробництва хрусткої картопліАфукова, Н. О.; Гур’єв, А. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 204