Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 204
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Особливості функціонування комплексу технологічного обладнання для випікання пиріжків | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В. |
2016 | Вплив плазмохімічно активованої води на придатність зерна до виробництва продуктів оздоровчої дії | Миколенко, С. Ю.; Соколов, В. Ю.; Пенькова, В. В. |
2016 | Зміна хлібопекарських властивостей борошна під час дозрівання за умови додаткової підготовки сировини інноваційними методами | Миколенко, С. Ю.; Гезь, Я. В. |
2016 | Особливості конструкції перемішуючого пристрою для інтенсифікації теплообміну у в’язких середовищах | Маяк, О. А.; Сардаров, А. М. |
2016 | Моделювання напруженого й деформованого станів однорідних пластин | Лебединець, І. В.; Куценко, В. А.; Педорич, І. П. |
2016 | Побудова методики розв’язання рівнянь теорії пружності для неоднорідних пластин | Куценко, В. А.; Лебединець, І. В.; Педорич, І. П. |
2016 | Удосконалення процесів ІЧ-сушіння плодоягідної сировини та їх енергоефективне апаратурне устаткування | Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М. |
2016 | Технології напоїв на основі УФ-концентрату сироватки | Золотухіна, І. В.; Солончук, Л. М.; Скрипка, К. А. |
2016 | Удосконалення способу виробництва конфітюру | Загорулько, О. Є.; Ляшенко, Б. В. |
2016 | Применение аддитивных технологий в кондитерском производстве | Ермаков, А. И.; Маркин, К. В. |
2016 | Реологічні моделі харчових суспензій | Доломакін, Ю. Ю.; Бабанов, І. Г.; Житнецький, І. В. |
2016 | Визначення оптимальної відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача безалкогольних напоїв | Дейниченко, Г. В.; Самойчук, К. О.; Полудненко, О. В. |
2016 | Струминні гомогенізатори молока | Дейниченко, Г. В.; Самойчук, К. О.; Ковальов, О. О. |
2016 | Резание пищевых продуктов гидроабразивной и водополимерной струей | Дейниченко, Г. В.; Погребняк, А. В. |
2016 | Сучасні методи підвищення продуктивності напівпроникних мембран | Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В. |
2016 | Дослідження ефективності застосування антимікробного засобу «Каморан» у бурякоцукровому виробництві | Гусятинська, Н. А.; Тетеріна, С. М.; Нечипор, Т. М. |
2016 | Новый режущий механизм эмульситатора | Груданов, В. Я.; Бренч, А. А.; Ткачева, Л. Т. |
2016 | Перспективні напрями розробки апаратурного оформлення процесів переробки субпродуктів іі категорії | Горєлко, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Дуб, В. В. |
2016 | Експериментальний стенд вимірювання реологічних характеристик неньютонівських рідин | Білецький, Е. В.; Петренко, О. В. |
2016 | Технічне оснащення виробництва хрусткої картоплі | Афукова, Н. О.; Гур’єв, А. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 204