Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37129
Title: Застосування вторинних продуктів виноробства в харчовій промисловості
Authors: Потапов, В. О.
Якушенко, Є. М.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Потапов В. О., Якушенко Є. М. Застосування вторинних продуктів виноробства в харчовій промисловості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 318-319.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37129
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_318-319.pdf114.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.