Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37063
Title: Процесс обжарки карамельного солода
Authors: Поздняков, В. М.
Ермаков, А. И.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Поздняков В. М., Ермаков А. И. Процесс обжарки карамельного солода. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 304-306.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37063
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_304-306.pdf123.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.