Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37139
Title: Стан і перспективи інноваційних підходів до організації післязбиральної обробки зерна кукурудзи
Authors: Черних, С. А.
Остренко, М. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черних С. А., Остренко М. В. Стан і перспективи інноваційних підходів до організації післязбиральної обробки зерна кукурудзи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 338-340.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37139
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_338-340.pdf125.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.