Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37133
Title: Розробка обладнання для реалізації комбінованого способу очищення цибулі ріпчастої
Authors: Терешкін, О. Г.
Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Розробка обладнання для реалізації комбінованого способу очищення цибулі ріпчастої. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 326-328.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37133
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_326-328.pdf135.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.