Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37067
Title: Перспективи застосування ультразвуку в м’ясопереробній промисловості
Authors: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Коренець, Ю. М.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнов Г. М., Червоний В. М., Коренець Ю. М. Перспективи застосування ультразвуку в м’ясопереробній промисловості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 308-310.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37067
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_308-310.pdf122.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.