Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37067
Title: | Перспективи застосування ультразвуку в м’ясопереробній промисловості |
Authors: | Постнов, Г. М. Червоний, В. М. Коренець, Ю. М. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Постнов Г. М., Червоний В. М., Коренець Ю. М. Перспективи застосування ультразвуку в м’ясопереробній промисловості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 308-310. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37067 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_308-310.pdf | 122.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.