Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [204] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 204
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Фізико-хімічне обґрунтування антиоксидантних властивостей рослинСімакова, О. О.; Никифоров, Р. П.; Боднарук, О. А.
2016Дослідження показників мікробіологічної безпечності м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальціємСерік, М. Л.; Антоненко, С. П.; Шурдук, І. В.
2016Вплив вищих жирних кислот на поверхнево-активні властивості розчинів аміноспиртівСамойленко, С. О.; Мурликіна, Н. В.
2016Вплив борошна «Здоров’я» та порошку керобу на тепломасообмінні й технологічні процеси під час випікання бісквітних напівфабрикатівРомановська, О. Л.
2016Підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництвПогожих, М. І.; Чеканов, М. А.
2016Структура розв’язання задач теорії сушіння капілярно-пористих тіл складної формиПогожих, М. І.; Синєкоп, М. С.; Пак, А. О.
2016Фізико-математичне моделювання полів температури під час теплообміну для тіл скінченних розмірівПогожих, М. І.; Пархоменко, Л. О.; Іштван, Є. О.
2016Дослідження системної води клейковини пшениці ЕПР-методомПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2016Обертальні коливання молекул води як коливання сферичного маятника в неоднорідному полі силМалафаєв, М. Т.
2016Силові особливості двочастотних коливань молекул води в неоднорідному полі силМалафаєв, М. Т.
2016Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном СЄвлаш, В. В.; Губський, С. М.; Аксьонова, О. Ф.; Железняк, З. В.
2016Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем, що містять желатин і вітамін СЄвлаш, В. В.; Кузнецова, Т. О.; Железняк, З. В.
2016Дослідження параметрів термостата ЯМР на фізичній моделіДьяков, О. Г.; Торяник, Д. О.; Павлюк, І. М.
2016Перспективи використання добавки на основі товстолобика в технології рибних січених виробівДуденко, Н. В.; Старостенко, Б. О.
2016Вплив камедей рослинного та мікробного походження на структурно-механічні властивості мармеладу желейного на агаріДобровольська, О. В.
2016Экспериментальное изучение кристаллообразования в пищевых продуктах методом криомикроскопииДейниченко, Г. В.; Беляева, И. М.
2016Визначення загальної кількості поліфенольних сполук у об’єктах рослинного походженняГурікова, І. М.; Добровольська, О. В.; Губський, С. М.
2016Дослідження стійкості забарвлення екстрактів кріас-порошку з суданської троянди за різних умов зберіганняАртамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.; Яновська, І. С.
2016Дослідження особливостей хімічного складу плодів чорноплідної горобиниГоряйнова, Ю. А.
2016Розробка технології виробництва яблучних чипсів із підвищеною харчовою цінністюЯшонков, О. А.; Червоний, В. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 204