Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 204
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Фізико-хімічне обґрунтування антиоксидантних властивостей рослин | Сімакова, О. О.; Никифоров, Р. П.; Боднарук, О. А. |
2016 | Дослідження показників мікробіологічної безпечності м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм | Серік, М. Л.; Антоненко, С. П.; Шурдук, І. В. |
2016 | Вплив вищих жирних кислот на поверхнево-активні властивості розчинів аміноспиртів | Самойленко, С. О.; Мурликіна, Н. В. |
2016 | Вплив борошна «Здоров’я» та порошку керобу на тепломасообмінні й технологічні процеси під час випікання бісквітних напівфабрикатів | Романовська, О. Л. |
2016 | Підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв | Погожих, М. І.; Чеканов, М. А. |
2016 | Структура розв’язання задач теорії сушіння капілярно-пористих тіл складної форми | Погожих, М. І.; Синєкоп, М. С.; Пак, А. О. |
2016 | Фізико-математичне моделювання полів температури під час теплообміну для тіл скінченних розмірів | Погожих, М. І.; Пархоменко, Л. О.; Іштван, Є. О. |
2016 | Дослідження системної води клейковини пшениці ЕПР-методом | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В. |
2016 | Обертальні коливання молекул води як коливання сферичного маятника в неоднорідному полі сил | Малафаєв, М. Т. |
2016 | Силові особливості двочастотних коливань молекул води в неоднорідному полі сил | Малафаєв, М. Т. |
2016 | Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном С | Євлаш, В. В.; Губський, С. М.; Аксьонова, О. Ф.; Железняк, З. В. |
2016 | Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем, що містять желатин і вітамін С | Євлаш, В. В.; Кузнецова, Т. О.; Железняк, З. В. |
2016 | Дослідження параметрів термостата ЯМР на фізичній моделі | Дьяков, О. Г.; Торяник, Д. О.; Павлюк, І. М. |
2016 | Перспективи використання добавки на основі товстолобика в технології рибних січених виробів | Дуденко, Н. В.; Старостенко, Б. О. |
2016 | Вплив камедей рослинного та мікробного походження на структурно-механічні властивості мармеладу желейного на агарі | Добровольська, О. В. |
2016 | Экспериментальное изучение кристаллообразования в пищевых продуктах методом криомикроскопии | Дейниченко, Г. В.; Беляева, И. М. |
2016 | Визначення загальної кількості поліфенольних сполук у об’єктах рослинного походження | Гурікова, І. М.; Добровольська, О. В.; Губський, С. М. |
2016 | Дослідження стійкості забарвлення екстрактів кріас-порошку з суданської троянди за різних умов зберігання | Артамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.; Яновська, І. С. |
2016 | Дослідження особливостей хімічного складу плодів чорноплідної горобини | Горяйнова, Ю. А. |
2016 | Розробка технології виробництва яблучних чипсів із підвищеною харчовою цінністю | Яшонков, О. А.; Червоний, В. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 204