Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37068
Title: Визначення комплексного показника якості риби океанічного промислу за умови соління з використанням ультразвуку
Authors: Постнов, Г. М.
Яковлєв, О. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнов Г. М., Яковлєв О. В. Визначення комплексного показника якості риби океанічного промислу за умови соління з використанням ультразвуку. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 310-311.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37068
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_310-311.pdf128.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.