Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [204] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 204
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Мировой опыт производства и реализации льна и льнопродукцииЧеломбитько, М. А.; Шкляров, А. П.; Царикевич, Т. А.; Одарченко, Д. Н.
2016Состояние и перспективы развития льноводства в Республике БеларусьЧеломбитько, М. А.; Шкляров, А. П.; Царикевич, Т. А.; Одарченко, Н. С.
2016Особливості системи управління якістю підприємств харчової промисловості з техногенним тискомХорольський, В. П.; Клюєв, Д. Ю.; Коренець, Ю. М.
2016Вплив поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 на адгезію деяких мікроорганізмівСавенко, І. В.; Луцай, Д. А.; Пирог, Т. П.
2016Утилізація харчових промислових відходів у мікробні поверхнево-активні речовиниПавлюковець, І. Ю.; Пирог, Т. П.
2016Особливості регулювання біржової діяльності в УкраїніОдарченко, М. С.; Сподар, К. В.; Резниченко, Н. М.; Сакова, В. М.
2016Упровадження ERP-системи для автоматизації систем керування діяльністю підприємстваОдарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б.; Піддубний, В. В.
2016Особливості використання ступінчастого способу розморожуванняОдарченко, А. М.; Сергієнко, А. О.; Карпенко, З. П.; Агафонова, Ю. Ю.
2016Біологічні властивості поверхнево-активних речовин Nocardia Vaccinii IMB B-7405, синтезованих на різних промислових відходахНикитюк, Л. В.; Пирог, Т. П.
2016Визначення оптимальних режимів дефростації замороженого овочевого напівфабрикатуКарбівнича, Т. В.
2016Особенности получения механически сепарированного мяса птицыДацук, И. Е.; Погожих, Н. И.
2016Комплексные исследования процесса формования макаронных изделий в матрицах улучшенной конструкцииГруданов, В. Я.; Торган, А. Б.; Одарченко, А. Н.
2016Стратегическое игровое моделирование и персонально-ориентированная прогностика (Стратегічне ігрове моделювання і персонально-орієнтована прогностика)Волошин, П. В.
2016Personal foresight technology and foresight of small social groups in management and consulting (Технологія персонального форсайту іфорсайтумалих соціальних груп в управлінні і консультуванні)Voloshin, P.
2016Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавкамиШматченко, Н. В.; Артамонова, М. В.; Губський, С. М.
2016Фундаментальні проблеми збалансованого харчування та перспективи їх вирішення під час створення систем харчуванняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.
2016Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використанняЦихановська, І. В.; Александров, О. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Цибань, Л. С.
2016Принципи вибору емульгаторів харчових системУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Уклеіна, О. Г.
2016Визначення часу спін-спінової релаксації за даними ЯМР-дослідженняТоряник, Д. О.; Дьяков, О. Г.; Аксьонова, О. Ф.; Павлюк, І. М.
2016Різні методи розв’язання задач календарного плануванняСофронова, М. С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 204