Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 204
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Мировой опыт производства и реализации льна и льнопродукции | Челомбитько, М. А.; Шкляров, А. П.; Царикевич, Т. А.; Одарченко, Д. Н. |
2016 | Состояние и перспективы развития льноводства в Республике Беларусь | Челомбитько, М. А.; Шкляров, А. П.; Царикевич, Т. А.; Одарченко, Н. С. |
2016 | Особливості системи управління якістю підприємств харчової промисловості з техногенним тиском | Хорольський, В. П.; Клюєв, Д. Ю.; Коренець, Ю. М. |
2016 | Вплив поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 на адгезію деяких мікроорганізмів | Савенко, І. В.; Луцай, Д. А.; Пирог, Т. П. |
2016 | Утилізація харчових промислових відходів у мікробні поверхнево-активні речовини | Павлюковець, І. Ю.; Пирог, Т. П. |
2016 | Особливості регулювання біржової діяльності в Україні | Одарченко, М. С.; Сподар, К. В.; Резниченко, Н. М.; Сакова, В. М. |
2016 | Упровадження ERP-системи для автоматизації систем керування діяльністю підприємства | Одарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б.; Піддубний, В. В. |
2016 | Особливості використання ступінчастого способу розморожування | Одарченко, А. М.; Сергієнко, А. О.; Карпенко, З. П.; Агафонова, Ю. Ю. |
2016 | Біологічні властивості поверхнево-активних речовин Nocardia Vaccinii IMB B-7405, синтезованих на різних промислових відходах | Никитюк, Л. В.; Пирог, Т. П. |
2016 | Визначення оптимальних режимів дефростації замороженого овочевого напівфабрикату | Карбівнича, Т. В. |
2016 | Особенности получения механически сепарированного мяса птицы | Дацук, И. Е.; Погожих, Н. И. |
2016 | Комплексные исследования процесса формования макаронных изделий в матрицах улучшенной конструкции | Груданов, В. Я.; Торган, А. Б.; Одарченко, А. Н. |
2016 | Стратегическое игровое моделирование и персонально-ориентированная прогностика (Стратегічне ігрове моделювання і персонально-орієнтована прогностика) | Волошин, П. В. |
2016 | Personal foresight technology and foresight of small social groups in management and consulting (Технологія персонального форсайту іфорсайтумалих соціальних груп в управлінні і консультуванні) | Voloshin, P. |
2016 | Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками | Шматченко, Н. В.; Артамонова, М. В.; Губський, С. М. |
2016 | Фундаментальні проблеми збалансованого харчування та перспективи їх вирішення під час створення систем харчування | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В. |
2016 | Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використання | Цихановська, І. В.; Александров, О. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Цибань, Л. С. |
2016 | Принципи вибору емульгаторів харчових систем | Упатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Уклеіна, О. Г. |
2016 | Визначення часу спін-спінової релаксації за даними ЯМР-дослідження | Торяник, Д. О.; Дьяков, О. Г.; Аксьонова, О. Ф.; Павлюк, І. М. |
2016 | Різні методи розв’язання задач календарного планування | Софронова, М. С. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 204