Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 102 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Технологія медово-житньої закваскиКравченко, М.Ф.; Романовська, О.Л.
2022Роль збагачення хлібобулочних виробів вітамінамиЧуйкова, С.В.; Павленко, Є.О.
2022Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тістаШаніна, О.В.; Гавриш, Т.В.; Боровікова, Н.О.
2022Розробка технології замороженого напівфабрикату із дріжджового тіста з начинкоюНовік, Г.В.; Макаренко, Д.А.
2022Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату з використанням рослинних дієтичних волоконГалясний, І.В.; Байбак, К.Р.
2022Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикатуГавриш, Т.В.; Галясний, І.В.; Фроленко, Є.Б.
2022Обґрунтування використання борошна з керобу для підвищення харчової цінності сухарних виробівБолховітіна, О.І.; Онищенко, Т.О.
2022Розробка рецептури хлібних паличок з нетрадиційної сировиниВарибрус, В.П.; Туз, Н.В.; Сівохіна, Д.Д.
2022Концепція макаронних виробів з борошна амарантаКалина, В.С.; Родигін, О.А.
2022Перспектива використання нутового борошна для приготування хлібаПусікова, О.А.; Мороз, В.О.