Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13737
Title: Концепція макаронних виробів з борошна амаранта
Authors: Родигін, О.А.
metadata.dc.contributor.advisor: Калина, В.С.
Keywords: макаронні вироби;амарант;борошно амаранта
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Родигін О. А. Концепція макаронних виробів з борошна амаранта / наук. керівник В. С. Калина. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 43.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13737
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_rodigin_stor43_2022.pdf154.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.