Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13714
Title: Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикату
Authors: Фроленко, Є.Б.
metadata.dc.contributor.advisor: Гавриш, Т.В.
Галясний, І.В.
Keywords: бузина чорна;бісквітні напівфабрикати;технології виготовлення бісквітного напівфабрикату
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Фроленко Є. Б. Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикату / наук. керівники Т. В. Гавриш, І. В. Галясний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 39.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13714
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_frolenko_stor39_2022.pdf153.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.