Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13714
Title: | Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикату |
Authors: | Фроленко, Є.Б. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гавриш, Т.В. Галясний, І.В. |
Keywords: | бузина чорна;бісквітні напівфабрикати;технології виготовлення бісквітного напівфабрикату |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Фроленко Є. Б. Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикату / наук. керівники Т. В. Гавриш, І. В. Галясний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 39. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13714 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_frolenko_stor39_2022.pdf | 153.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.