Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13705
Title: Обґрунтування використання борошна з керобу для підвищення харчової цінності сухарних виробів
Authors: Онищенко, Т.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Болховітіна, О.І.
Keywords: борошно;борошно з керобу;харчова цінність;сухарні вироби
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Онищенко Т. О. Обґрунтування використання борошна з керобу для підвищення харчової цінності сухарних виробів / наук. керівник О. І. Болховітіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 37.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13705
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_onishenko_stor37_2022.pdf154.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.