Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13705
Title: | Обґрунтування використання борошна з керобу для підвищення харчової цінності сухарних виробів |
Authors: | Онищенко, Т.О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Болховітіна, О.І. |
Keywords: | борошно;борошно з керобу;харчова цінність;сухарні вироби |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Онищенко Т. О. Обґрунтування використання борошна з керобу для підвищення харчової цінності сухарних виробів / наук. керівник О. І. Болховітіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 37. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13705 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_onishenko_stor37_2022.pdf | 154.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.