Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13734
Title: | Перспектива використання нутового борошна для приготування хліба |
Authors: | Мороз, В.О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Пусікова, О.А. |
Keywords: | борошно;нутове борошно;хліб |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Мороз В. О. Перспектива використання нутового борошна для приготування хліба / наук. керівник О.А. Пусікова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 42. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13734 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_moroz_stor42_2022.pdf | 153.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.