Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13802
Title: Роль збагачення хлібобулочних виробів вітамінами
Authors: Павленко, Є.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Чуйкова, С.В.
Keywords: хлібобулочні вироби;вітаміни;збагачення хлібобулочних виробів вітамінами
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Павленко Є. О. Роль збагачення хлібобулочних виробів вітамінами / наук. керівник С. В. Чуйкова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 47.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13802
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_pavlenko_stor47_2022.pdf173.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.