Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13709
Title: Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату з використанням рослинних дієтичних волокон
Authors: Байбак, К.Р.
metadata.dc.contributor.advisor: Галясний, І.В.
Keywords: бісквітний напівфабрикат;рецептурний склад;рецептурний склад бісквітного напівфабрикату;рослинні дієтичні волокна
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Байбак К. Р. Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату з використанням рослинних дієтичних волокон / наук. керівник І. В. Галясний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 38.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13709
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bajbak_stor38_2022.pdf154.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.