Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13709
Title: | Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату з використанням рослинних дієтичних волокон |
Authors: | Байбак, К.Р. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Галясний, І.В. |
Keywords: | бісквітний напівфабрикат;рецептурний склад;рецептурний склад бісквітного напівфабрикату;рослинні дієтичні волокна |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Байбак К. Р. Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату з використанням рослинних дієтичних волокон / наук. керівник І. В. Галясний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 38. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13709 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bajbak_stor38_2022.pdf | 154.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.