Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13719
Title: Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тіста
Authors: Боровікова, Н.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Шаніна, О.В.
Гавриш, Т.В.
Keywords: дріжджове безглютенове тісто;газоутворювальна здатність дріжджового безглютенового тіста;газоутримувальна здатність дріжджового безглютенового тіста;поліпшуючі добавки
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Боровікова Н. О. Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тіста / наук. керівник О. В. Шаніна, Т. В. Гавриш. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 40.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13719
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_borovikova_stor40_2022.pdf153.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.