Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13719
Title: | Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тіста |
Authors: | Боровікова, Н.О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Шаніна, О.В. Гавриш, Т.В. |
Keywords: | дріжджове безглютенове тісто;газоутворювальна здатність дріжджового безглютенового тіста;газоутримувальна здатність дріжджового безглютенового тіста;поліпшуючі добавки |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Боровікова Н. О. Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тіста / наук. керівник О. В. Шаніна, Т. В. Гавриш. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 40. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13719 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_borovikova_stor40_2022.pdf | 153.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.