Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13725
Title: Розробка технології замороженого напівфабрикату із дріжджового тіста з начинкою
Authors: Макаренко, Д.А.
metadata.dc.contributor.advisor: Новік, Г.В.
Keywords: заморожені напівфабрикати;технологія заморожених напівфабрикатів;дріжджове тісто з начинкою;заморожені напівфабрикати із дріжджового тіста з начинкою
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Макаренко Д. А. Розробка технології замороженого напівфабрикату із дріжджового тіста з начинкою / наук. керівник Г. В. Новік. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 41.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13725
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_makarenko_stor41_2022.pdf154.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.