Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13725
Title: | Розробка технології замороженого напівфабрикату із дріжджового тіста з начинкою |
Authors: | Макаренко, Д.А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Новік, Г.В. |
Keywords: | заморожені напівфабрикати;технологія заморожених напівфабрикатів;дріжджове тісто з начинкою;заморожені напівфабрикати із дріжджового тіста з начинкою |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Макаренко Д. А. Розробка технології замороженого напівфабрикату із дріжджового тіста з начинкою / наук. керівник Г. В. Новік. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 41. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13725 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_makarenko_stor41_2022.pdf | 154.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.