Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13780
Title: Розробка рецептури хлібних паличок з нетрадиційної сировини
Authors: Сівохіна, Д.Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Варибрус, В.П.
Туз, Н.В.
Keywords: хлібні палички;рецептура хлібних паличок;нетрадиційна сировина
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Сівохіна Д. Д. Розробка рецептури хлібних паличок з нетрадиційної сировини / наук. керівники : В. П. Варибрус, Н. В. Туз. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 44.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13780
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sivohina_stor44_2022.pdf153.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.