Browsing by Author Шаніна, Ольга Миколаївна
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2016-08-25 | Спосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібців | Шаніна, Ольга Миколаївна; Галясний, Іван Володимирович; Ястребова, Лілія Миколаївна; Андрієнко, Олена Олександрівна |
2014-03-11 | Спосіб виробництва борошняних формованих виробів підвищеної харчової цінності | Дугіна, Катерина Валентинівна; Шаніна, Ольга Миколаївна; Звєрєв, Віктор Олександрович |
2013-11-11 | Спосіб виробництва зернових пластівців | Фоміна, Ірина Миколаївна; Шаніна, Ольга Миколаївна; Івахненко, Олена Олександрівна |
2014-03-11 | Спосіб виробництва локшини підвищеної харчової цінності | Звєрєв, Віктор Олександрович; Шаніна, Ольга Миколаївна; Дугіна, Катерина Валентинівна |
2014-03-11 | Спосіб виробництва макаронних виробів підвищеної харчової цінності | Звєрєв, Віктор Олександрович; Шаніна, Ольга Миколаївна; Дугіна, Катерина Валентинівна |
2015-04-10 | Спосіб виробництва парових безглютенових хлібців | Шаніна, Ольга Миколаївна; Алексенко, Вікторія Олександрівна; Теймурова, Анжеліка Тагирівна; Погожих, Микола Іванович; Малафаєв, Микола Тимофійович |
2015-04-10 | Спосіб виробництва парових безглютенових хлібців | Шаніна, Ольга Миколаївна; Алексенко, Вікторія Олександрівна; Теймурова, Анжеліка Тагирівна; Погожих, Микола Іванович; Малафаєв, Микола Тимофійович |
2016-06-10 | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба | Шаніна, Ольга Миколаївна; Мінченко, Сергій Миколайович |
2016-04-25 | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба | Шаніна, Ольга Миколаївна; Мінченко, Сергій Миколайович; Дугіна, Катерина Валентинівна |
2024 | Технологічне проектування підприємств зернопереробної галузі: навчальний посібник | Шаніна, Ольга Миколаївна; Гавриш, Тетяна Володимирівна; Фоміна, Ірина Миколаївна; Боровікова, Наталія Олексіївна |
2015 | Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Шаніна, Ольга Миколаївна; Лобачова, Надія Леонідівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2024 | Іноваційні технології переробки зерна: лабораторний практикум | Гавриш, Тетяна Володимирівна; Шаніна, Ольга Миколаївна |