Browsing by Author Шаніна, Ольга Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2016-08-25Спосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібцівШаніна, Ольга Миколаївна; Галясний, Іван Володимирович; Ястребова, Лілія Миколаївна; Андрієнко, Олена Олександрівна
2014-03-11Спосіб виробництва борошняних формованих виробів підвищеної харчової цінностіДугіна, Катерина Валентинівна; Шаніна, Ольга Миколаївна; Звєрєв, Віктор Олександрович
2013-11-11Спосіб виробництва зернових пластівцівФоміна, Ірина Миколаївна; Шаніна, Ольга Миколаївна; Івахненко, Олена Олександрівна
2014-03-11Спосіб виробництва локшини підвищеної харчової цінностіЗвєрєв, Віктор Олександрович; Шаніна, Ольга Миколаївна; Дугіна, Катерина Валентинівна
2014-03-11Спосіб виробництва макаронних виробів підвищеної харчової цінностіЗвєрєв, Віктор Олександрович; Шаніна, Ольга Миколаївна; Дугіна, Катерина Валентинівна
2015-04-10Спосіб виробництва парових безглютенових хлібцівШаніна, Ольга Миколаївна; Алексенко, Вікторія Олександрівна; Теймурова, Анжеліка Тагирівна; Погожих, Микола Іванович; Малафаєв, Микола Тимофійович
2015-04-10Спосіб виробництва парових безглютенових хлібцівШаніна, Ольга Миколаївна; Алексенко, Вікторія Олександрівна; Теймурова, Анжеліка Тагирівна; Погожих, Микола Іванович; Малафаєв, Микола Тимофійович
2016-06-10Спосіб виробництва парового безглютенового хлібаШаніна, Ольга Миколаївна; Мінченко, Сергій Миколайович
2016-04-25Спосіб виробництва парового безглютенового хлібаШаніна, Ольга Миколаївна; Мінченко, Сергій Миколайович; Дугіна, Катерина Валентинівна
2024Технологічне проектування підприємств зернопереробної галузі: навчальний посібникШаніна, Ольга Миколаївна; Гавриш, Тетяна Володимирівна; Фоміна, Ірина Миколаївна; Боровікова, Наталія Олексіївна
2015Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівШаніна, Ольга Миколаївна; Лобачова, Надія Леонідівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2024Іноваційні технології переробки зерна: лабораторний практикумГавриш, Тетяна Володимирівна; Шаніна, Ольга Миколаївна