Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59105
Title: Технологічне проектування підприємств зернопереробної галузі: навчальний посібник
Authors: Шаніна, Ольга Миколаївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Шаніна О. М., Гавриш Т. В., Фоміна І. М., Боровікова Н. О. Технологічне проектування підприємств зернопереробної галузі: навчальний посібник до виконання випускової роботи бакалавра для студентів спец. 181 «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Харків: ДБТУ, 2023. 179 с.
Abstract: В навчальному посібнику викладено основні принципи проектування нового або реконструкції існуючого підприємства зернопереробної галузі. Видання адресоване студентам спеціальності 181 «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (освітня програма «Харчові технології»).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59105
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_boroshno_krupa_181_24.pdf6.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.