Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825
Title: Інноваційні технології зберігання і переробки зерна: методичні вказівки
Authors: Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Issue Date: 2025
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Інноваційні технології зберігання і переробки зерна: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навчання спец. 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси; уклад.: Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, К. Р. Касабова. Харків: ДБТУ, 2025. 54 с.
Abstract: Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни " Інноваційні технології зберігання і переробки зерна " охоплюють основні аспекти сучасної галузі виробництва комбікормів спрямовані на поглиблене розуміння студентами її інноваційних підходів. Студенти ознайомлюються з фундаментальними поняттями інноваційних технологій, їх значенням та впливом на ефективність і якість кінцевої продукції
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_INNOVATS_tekhnol_zberihannya_181_25.pdf709.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.