Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825
Title: | Інноваційні технології зберігання і переробки зерна: методичні вказівки |
Authors: | Гавриш, Тетяна Володимирівна Шаніна, Ольга Миколаївна Фоміна, Ірина Миколаївна Боровікова, Наталія Олексіївна Касабова, Катерина Рубенівна |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Інноваційні технології зберігання і переробки зерна: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навчання спец. 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси; уклад.: Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, К. Р. Касабова. Харків: ДБТУ, 2025. 54 с. |
Abstract: | Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни " Інноваційні технології зберігання і переробки зерна " охоплюють основні аспекти сучасної галузі виробництва комбікормів спрямовані на поглиблене розуміння студентами її інноваційних підходів. Студенти ознайомлюються з фундаментальними поняттями інноваційних технологій, їх значенням та впливом на ефективність і якість кінцевої продукції |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_INNOVATS_tekhnol_zberihannya_181_25.pdf | 709.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.