Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9369
Title: Спосіб виробництва макаронних виробів підвищеної харчової цінності
Authors: Звєрєв, Віктор Олександрович
Шаніна, Ольга Миколаївна
Дугіна, Катерина Валентинівна
Issue Date: 11-Mar-2014
Citation: Спосіб виробництва макаронних виробів підвищеної харчової цінності: пат. 88186 Україна: МПК A23L 1/16 (2006.01). № u 2013 08022. В. О. Звєрєв, О. М. Шаніна, К. В. Дугіна; заявл. 25.06.2013; опубл. 11.03.2014, Бюл. № 5. 4 с.
Series/Report no.: 11;88186
Abstract: Спосіб виробництва макаронних виробів підвищеної харчової цінності включає підготовку сухої рецептурної суміші компонентів, замішування тіста у макаронному пресі з водою, його вакуумування, пресування, формування виробів, їх різання та сушіння, сортування та пакування. При цьому на етапі підготовки сухих рецептурних компонентів готують попередню суміш борошна пшеничного хлібопекарського та ферменту трансглутаміназа, а на етапі замішування тіста змішують борошно гарбузового насіння, борошно пшеничне хлібопекарське та підготовлену попередню суміш борошна пшеничного хлібопекарського та ферменту трансглутаміназа.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9369
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
88186.pdf149.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.