Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9373
Title: Спосіб виробництва локшини підвищеної харчової цінності
Authors: Звєрєв, Віктор Олександрович
Шаніна, Ольга Миколаївна
Дугіна, Катерина Валентинівна
Issue Date: 11-Mar-2014
Citation: Спосіб виробництва локшини підвищеної харчової цінності: пат. 88184 Україна: МПК (2014.01), A23L 1/00. № u 2013 08018. В. О. Звєрєв, О. М. Шаніна, К. В. Дугіна; заявл. 25.06.2013; опубл. 11.03.2014, Бюл. № 5. 4 с.
Series/Report no.: 11;88184
Abstract: Спосіб виробництва локшини підвищеної харчової цінності включає підготовку сухої рецептурної суміші з борошна пшеничного хлібопекарського та ферменту трансглутаміназа, замішування тіста у тістомісильній камері з водою та овочевим пюре (гарбузовим, морквяним або шпинатовим) до вологості 28-32 %, його вистоювання, розкачування, різання виробів та сушіння, сортування та пакування. На етапі підготовки сухих рецептурних компонентів борошно пшеничне хлібопекарське змішують з ферментом трансглутаміназа у співвідношенні 100:0,05, а на етапі підготовки рідкої фази овочеве пюре (гарбузове, морквяне або шпинатове) у кількості 20 % до маси борошна змішують з водою.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9373
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
88184.pdf149.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.