Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9359
Title: | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба |
Authors: | Шаніна, Ольга Миколаївна Мінченко, Сергій Миколайович Дугіна, Катерина Валентинівна |
Issue Date: | 25-Apr-2016 |
Citation: | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба: пат. 106215 Україна: МПК А21D 8/02 (2006/01). № u 2015 08625. О. М. Шаніна, С. М. Мінченко, К. В. Дугіна; заявл. 07.09.2015; опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;106215 |
Abstract: | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба включає підготовку сипкої сировини, замішування тіста, формування, розстоювання і термообробку парою тістових заготовок, охолодження хліба. Як борошняну сировину використовують суміш з борошна кукурудзяного та борошна соргового або суміш з борошна кукурудзяного та борошна лляного, або суміш з борошна кукурудзяного та борошна вівсяного. Як коректор структури виробів застосовують меланж яєчний. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9359 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
106215.pdf | 171.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.