Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9359
Title: Спосіб виробництва парового безглютенового хліба
Authors: Шаніна, Ольга Миколаївна
Мінченко, Сергій Миколайович
Дугіна, Катерина Валентинівна
Issue Date: 25-Apr-2016
Citation: Спосіб виробництва парового безглютенового хліба: пат. 106215 Україна: МПК А21D 8/02 (2006/01). № u 2015 08625. О. М. Шаніна, С. М. Мінченко, К. В. Дугіна; заявл. 07.09.2015; опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8. 5 с.
Series/Report no.: 11;106215
Abstract: Спосіб виробництва парового безглютенового хліба включає підготовку сипкої сировини, замішування тіста, формування, розстоювання і термообробку парою тістових заготовок, охолодження хліба. Як борошняну сировину використовують суміш з борошна кукурудзяного та борошна соргового або суміш з борошна кукурудзяного та борошна лляного, або суміш з борошна кукурудзяного та борошна вівсяного. Як коректор структури виробів застосовують меланж яєчний.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9359
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
106215.pdf171.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.