Browsing by Author Рогова, А. Л.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Використання пюре з кизилу в дріжджових виробахЧоні, І. В.; Рогова, А. Л.
2023Використання риби в технології борошняних виробівРогова, А. Л.; Чоні, І. В.
2013Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквітаРогова, А. Л.; Положишникова, Л. О.
2012Вплив борошна з нуту на тістоутворюючі властивості пшеничного борошнаРогова, А. Л.; Положишникова, Л. О.
2013Вплив дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печиваШидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Місюля, І.
2021Вплив пивної дробини на якість виробів із кексового тістаШидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Чоні, І. В.
2019-05-15Дослідження антимікробних властивостей насіння чіаШидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Рогова, А. Л.
2016Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печиваШидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Медведь, Л. М.
2020Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас.Шидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Рогова, А. Л.
2014-05-22Оцінка властивостей шроту з плодів розторопшіШидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Аліфов, Шаміль Алмамед огли
2022Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіхаШидакова-Каменюка, О. Г.; Новік, Г. В.; Рогова, А. Л.
2024Перспективи використання перетинок волоського горіху у технології булочних виробівШидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Чоні, І. В.
2011-10-20Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабетРогова, А. Л.; Дерій, А. С.
2023Трансформація готельно-ресторанного бізнесу в умовах розвитку інноваційних технологійРогова, А. Л.; Томаля, Т. С.
2020Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технології»Шидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Левченко, Ю. В.