Browsing by Author Рогова, А. Л.
Showing results 1 to 15 of 15
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Використання пюре з кизилу в дріжджових виробах | Чоні, І. В.; Рогова, А. Л. |
2023 | Використання риби в технології борошняних виробів | Рогова, А. Л.; Чоні, І. В. |
2013 | Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта | Рогова, А. Л.; Положишникова, Л. О. |
2012 | Вплив борошна з нуту на тістоутворюючі властивості пшеничного борошна | Рогова, А. Л.; Положишникова, Л. О. |
2013 | Вплив дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Місюля, І. |
2021 | Вплив пивної дробини на якість виробів із кексового тіста | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Чоні, І. В. |
2019-05-15 | Дослідження антимікробних властивостей насіння чіа | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Рогова, А. Л. |
2016 | Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печива | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Медведь, Л. М. |
2020 | Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас. | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Рогова, А. Л. |
2014-05-22 | Оцінка властивостей шроту з плодів розторопші | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Аліфов, Шаміль Алмамед огли |
2022 | Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіха | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Новік, Г. В.; Рогова, А. Л. |
2024 | Перспективи використання перетинок волоського горіху у технології булочних виробів | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Чоні, І. В. |
2011-10-20 | Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет | Рогова, А. Л.; Дерій, А. С. |
2023 | Трансформація готельно-ресторанного бізнесу в умовах розвитку інноваційних технологій | Рогова, А. Л.; Томаля, Т. С. |
2020 | Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технології» | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Левченко, Ю. В. |