Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45063
Title: Трансформація готельно-ресторанного бізнесу в умовах розвитку інноваційних технологій
Authors: Рогова, А. Л.
Томаля, Т. С.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Рогова А. Л., Томаля Т. С. Трансформація готельно-ресторанного бізнесу в умовах розвитку інноваційних технологій. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 408-409
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45063
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-409-410.pdf129.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.