Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47455
Title: Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технології»
Authors: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Рогова, А. Л.
Левченко, Ю. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Левченко Ю. В. Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технології». Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 348-349.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47455
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_348-349.pdf705.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.