Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15783
Title: Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіха
Authors: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Новік, Г. В.
Рогова, А. Л.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г., Новік Г. В., Рогова А. Л. Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіха. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 450-451 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15783
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-451-452.pdf189.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.